"Priznanje za Vardija i Ranijerija"
"Priznanje za Vardija i Ranijerija"

Dobro došli u Bulevar Džejmija Vardija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 12:29

A možete i u Šmajhelovu ulicu, Ranijeri roud ili na Drinkvoterov trg...

Priznanje za Vardija i Ranijerija

Gradonačelnik Lestera ser Piter Soulsbi želi da se oduži Klaudiju Ranijeriju i njegovim igračima na sjajnoj sezoni u Premijer ligi u kojoj Lisice pokušavaju da se domognu istorijske šampionske titule.

Izabrane vesti

Zato će mnoge ulice u ovom gradu biti preimenovane u imena prvotimaca ekipe sa King Pauer stadiona u slučaju da se okite naslovom prvaka Engleske. 

Lester je šokirao fudbalski svet ovogodišnjim izdanjem u Premijer ligi gde ima sedam bodova više u odnosu na Totenhem samo šest kola pre kraja, pa je čelni čovek grada iz kojeg dolaze odlučio da im ukaže počast.
“Lester je kao grad i ranije nagrađivao svoje najbolje sportiste. Postoji već deo grada koji je nazvan po golferima, a imamo i Lineker roud”, podsetio je Soulsbi.

Ipak, imenovanje ulica, trgova i ostalih delova grada po igračima Lestera bila bi prava stvar.
“Ceo tim je pružio veliki napor ove sezone i zaslužili su da budu nagrađeni, tako da ćemo osim Bulevara Džejmija Vardija, morati da imenujemo i Šmajhelovu ulicu, Ranijeri roud ili Drinkvoterov trg”, zaključio je gradonačelnik.

Realno, ako igrači Lestera nisu bili do sada dovoljno motivisani da izdrže u trci za šampiona, podatak da bi po njima mogla da se nazove ulica ili trg, verovatno im je dovoljan motiv da ostanu na vrhu do samog kraja.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Premijer ligaLester SitiKlaudio RanijeriKasper ŠmajhelEngleskaDžejmi VardiDani Drinkvoter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara