"Gošić je imao šta da vidi"
"Gošić je imao šta da vidi"

Donedavno napadali Evropu, sada slabi i za Afriku! Kotoko ispratio Jagodinu s pet komada u mreži

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.16. | 23:38

Samo nek se živi i zdravi vrate kući

Gošić je imao šta da vidiSlavlje u Gani, za Jagodinu baš i ne. Asante Kotoko je na proslavi 80. rođendana na stadionu Baba Jara slavio u prijateljskom meču protiv Jagodine sa čak 5:0 (3:0).

Golove za domaćina postigli su Teofilus Njame (12. minut), u 14. je već bilo 2:0 a strelac je bio Amos Frimpong. Do poluvremena je precizan bio i Erik Donkor (32. minut), a on je bio strelac i u 56. minutu meča. Dauda Mohamed je stavio tačkiu petim golom na meču za domaćina u 61. minutu. Jagodina je dobila poziv da upriliči proslavu, ali teško da se nadala ovakvom rezultatskom epilogu.

Izabrane vesti

Zanimljiv je i podatak da je Jagodina prvi put šutnula u okvir gola protivnika u 30. minutu meča. Da li je u pitanju razlika u kvalitetu ili naporan put  i promena klime Ćurana ne znamo, ali se nadamo da je uzrok ovom ubedljivom porazu drugo navedeno.

Slike srdačnog dočeka našeg tima u Africi možete pogledati OVDE. Inače, naš tim je imao probleme prilikom leta, neki igrači su stigli naknadno, bilo je problema i sa prtljagom, ali sve se dobro završilo.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)

 

tagovi

Srbijameđunarodni fudbalJagodinaEvropaAsante Kotoko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara