""
""

Dortmund Vengeru otima Gintera i Drmića

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.04.14. | 09:35

Arsenal na pragu da "izvisi" za još dva skoro dogovorena transfera

Kako stvari trenutno stoje, Arsen Venger je na putu da izgubi još dva planirana pojačanja za leto. Da podsetimo, zimus je postojala priča kako će Arsenalova prva meta Julijan Draksler najverovatnije preći u Bajern (na leto), a sada Bild piše da engleski velikan gubi bitku i za Josipa Drmića (21), odnosno Matijasa Gintera (20).

Da stvar po Tobdžije bude gora, posao oko Gintera navodno je bio već završen, dogovorena cena (šest miliona funti) i lični uslovi mladog štopera, ali onda je u trku ušla Borusija iz Dortmunda i sve pokvarila. Nemački list tvrdi da su Milioneri ponudili dva miliona više i da su čelnici Frajburga odlučili da se okrenu drugoj opciji.

Izabrane vesti

Treba pomenuti da je visokog defanzivca, člana mlade reprezentacije Nemačke, dugo pratio i Juventus.

Slična je situacija i sa Josipom Drmićem. Oko sjajnog napadača Nirnberga otimalo se nekoliko klubova, izgledalo je da je Arsenal najbliži, ali izgleda da i ovom slučaju posao Vengeru kvari Dortmund, koji je rešen da na leto dovede nekoliko mladih asova i osveži ekipu.

Drmić je ove sezone najbolji igrač Nirnberga, posebno dobro igra u nastavku sezone, a do sada je postigao 16 golova u Bundesligi na 27 utakmica.

Koliko su navodi Bilda tačni ostaje da vidmo, ali ako pogledamo u bližu prošlost, zaista se retko dešavalo da pogreše. 

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaNemackaMatijas GinterJosip DrmićEvropaBorusija DortmundEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara