""
""

Dosa Žunior možda već danas Zvezdin – cena oko 400.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.13. | 10:11

Stojadinović bi trebalo da održi i završnu rundu pregovora sa Kipranima, a izgleda da je igrača već ubedio. Ako dođe do konačnog dogovora, portugalski štoper je već sutra u Sloveniji

Prema pisanju Novosti, portugalski štoper koji iga za reprezentaciju Kipra, Dosa Žunior je na pragu prelaska na u Crvenu zvezdu! Pregovori sportskog direktora Zorana Stojadinovića i kiparskog AEL-a iz Limasola čije boje brani Dosa Žunior su u završnoj fazi. Tačnije, Dosa Žunior bi mogao već danas da postane igrač Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Dve strane su se značajno približile kada je reč o iznosu obeštećenja za Dosu Žuniora. Navodno, „koplja se lome“ između 400.000 i 500.000 evra, ali je snažni štoper vrlo blizu transfera među crveno-bele. Vetar u leđa transferu je i to što igrač ima veliku želju da obuče dres Crvene zvezde. Ne smeta mu ni to što njegov zemljak Sa Pinto više nije trener kluba sa Marakane, a na stolu ima i ponudu Legije iz Varšavae.

Za danas je zakazana završna runda pregovora Stojadinovića i Kiprana i ukoliko nađu zajednički jezik, Dosa Žunior bi već sutra mogao da se priključi ekipi na pripremama u Sloveniji.

Zvezdin tim tako polako dobija konture. Već su stigli Rakić, Mijailović i Aca Kovačević. Uz Dosu Žuniora, za štopersku poziciju je planiran i Omega Roberts iz Smedereva. Zapelo je oko dolaska Fatića iz Italije, a ako stigne još par pojačanja i Zvezda pokaže da može da napravi solidan tim, ispunili bi se uslovi da kao kao jagoda na šlag dođe i Miloš Ninković


tagovi

FK Crvena zvezdaDosa Žuniorpripreme 2013SrbijaSuperligaTransferi 2013Zoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara