"Marko Nikolić"
"Marko Nikolić"

Dosta više o sudijama i nameštaljkama – u Partizanu se okreću Slobodi

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.03.14. | 11:35

“Nećete više dobijati ekskluzive od mene. Niti uopšte iz našeg tabora“, kaže trener crno-belih Marko Nikolić uoči susreta sa Užičanima

Marko NikolićPartizan se vraća kući. Posle dva uzastopna gostovanja, što se dešava samo jednom u sezoni, crno-beli sutra od 17 sati čekaju Slobodu u 20. kolu Superlige. Sa jasnom namerom – da produže trijumfalnu seriju i nastave sa dobrim partijama.
"Pred nama je još jedna veoma važna utakmica. Prva u novom ciklusu posle tri gostovanja u prethodna četiri kola. U našoj kući, protiv rivala koji je u prošlosti umeo da bude vrlo neprijatan za Partizan. Protiv rivala predvođenog trenerom koji je poznat kao vrhunski motivator", počeo je trener srpskog šampiona Marko Nikolić, koji zbog suspenzija neće moći da računa na Milana Obradovića, Vladimira Volkova, Nikolu Ninkovića i Danka Lazovića.
"Činjenica da nam nedostaju četvorica suspendovanih igrača pali alarm i traži maksimalnu ozbiljnost. Niko ne sme da pomisli da se stvari podrazumevaju i da će doći sami od sebe. Ona vrsta želje, motivacije i zalaganja iz prethodnih susreta model je i za Slobodu i niko od nas nema pravo da prikaže manje od toga
", upozorava Nikolić.

Ovoga put mnogo oprezniji sa izjavama negoli ranijih dana u Humskoj. Nikolić, naime, nije želeo da komentariše postupak koji je protiv njega, a zbog kritika na račun sudija, pokrenula Disciplinska komisija FSS-a.
"Dosta sam ja davao ekskluzive. Sada ih potražite na drugom mestu. Mogu samo da kažem da su fudbaleri Partizana igrom zaslužili da se o njima stvori drugačija medijska slika".

Izabrane vesti

A da li su nekad i sami igrači krivi za to? Kao u slučaju Branislava Trajkovića, koji je istakao da cela Srbija vidi da se Zvezda "gura" kao šampionskoj tituli.
"Završeno je sa tim i nećete više imati prilike da čujete takve izjave iz tabora Partizana", kratak je bio Nikolić.

Znači li to da je Trajković bio na ribanju?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanBranislav TrajkovićMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara