"Ren-Adeled i Beljerin"
"Ren-Adeled i Beljerin"

Drama pred revanš sa ljutim Bajernom: Beljerin ne igra, šansa za 17-godišnji Vengerov izum koji nema ni stranicu na Vikipediji

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.15. | 19:27

Žef Ren-Adeled biće u kombinaciji za okršaj na Alijanc areni

Ren-Adeled i BeljerinVilšer, Čemberlejm, Remzi, Rosicki, Arteta, Volkot, Ospina, Velbek i sada Ektor Beljerin. Pa i da je sam Real u pitanju teško da bi se izborio sa tolikim povredama. Taman kad neko počne da igra tako se povredi i ostavi Arsena Vengera sa glavoboljom. Beljerin, koji je ove sezone eksplodirao i primorao igrače Bajerna da ga upamte u meču trećeg kola Lige šampiona u kome je Arsenal šokirao Bavarce pobedom od 2:0, samo je poslednji u nizu.

Šampion Nemačke je sigurno ljut i gladan osvete. Ali ni to, kao ni svi apeli navijača da makar na sezonu zaboravi na školovanje supertalentovanih fudbalera i pojuri neku titulu, neće promeniti način na koji Venger razmišlja. Šef struke Tobdžija svaku nepriliku iskoristi kao šansu da u vatru gurne neko novo dete, pa će se u kombinaciji za meč na Alijanc areni naći 17-godišnji krilni fudbaler Žef Ren-Adeled, poslednji uizum francuskog stručnjaka.

Izabrane vesti

Venger je naime Ren-Adeleda "iskopao" u maju u Lansu koji je u to vreme pakovao iz kofere pošto je iz elite ispao u francusku Ligu 2. Tim je sada pri dnu drugog ranga takmičenja u Francuskoj, ali ne i Ren-Adeled koji je toliko oduševio trenera Arsenala da je odmah iz klupske kase izvadio nešto više od 4.000.000 evra za tinejdžera. Doduše i 16-godišnjeg Jasina Fortuna, talentovanog napadača Lansa.
"On je nešto posebno da znate. Ogroman je talenat i nemojmo da zaboravimo da mu je tek 17 godina. Ja se i ne sećam kako sam igrao sa 17 godina, ali znam da nisam igrao ovako dobro", rekao je Venger posle impresivne paritije Ren-Adeleda na meču sa Volfzburgom još tokom letnjih priprema.

A šta god mislili o Vengeru nema sumnje da on ima oko za talentovane igrače, iako je malo verovatno da će Ren-Adeled već u Minhenu dobiti svojih pet minuta. Uostalom, on još nije debitovao za prvi tim Arsenala u takmičarskom meču. I još nešto nema Ren-Adeled. Stranicu na Vikipediji što je prava retkost u svetu modernog fudbala u kojem menadžeri preplave Jutjub video snimcima još dok neko dete nije naučilo da veže kopačke.

U to ime, a tek da naslutite o kakvom se igraču radiu, jedan Ren-Adeledov snimak sa - Jutjuba.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Žef Ren-AdeledPremijer ligaLiga šampionaEvropaEngleskaEktor BeljerinArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara