Drapiću sve najbolje za naš Božić, ali zanima nas samo pobeda

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.01.19. | 15:32

Trener Makabija iz Tel Aviva Vladimir Ivić istakao da se nije čuo sa strategom Netanje, zemljakom, iako su stalno u kontaktu

Kada jesenji deo takmičenja završite sa samo jednim porazom u svim takmičenjima, onda je jasno da imate uspešnu sezonu. Srpski trener Vladimir Ivić skockao je tim i posložio očigledno dobitnu kombinaciju u Makabiju iz Tel Aviva, pa pristalice najtrofejnijeg tima u Izraelu mogu da se nadaju povratku pehara prvaka zemlje u klupske vitrine posle tri sušne godine.

Makabi je lider šampionata, ima 13 bodova više od najbližeg pratioca Bnei Jehude, ali i meč manje, koji će večeras da odigra sa imenjakom iz Netanje. Goste predvodi takođe Srbin, Slobodan Drapić, koji se krajem osamdesetih godina prošlog veka otisnuo u Izrael i od tada je stanovnik te zemlje, sa kratkotrajnom epizodom u ulozi asistenta Avramu Grantu 2012. dok je ovaj bio strateg Partizana.
"Imali smo priliku da Slobodan i ja odmerimo snage u prvoj rundi. Dosta smo razgovarali proteklih meseci, ali u poslednjih nedelju dana se nismo čuli. Želim mu sve najbolje za naš pravoslavni Božić, ali zanima nas samo pobeda", istakao je Ivić na pitanje izraelskih medija o odnosu sa Drapićem.

Izabrane vesti

O još jednom Srbinu, ovog puta decembarskoj akviziciji Urošu Nikoliću, Ivić je rekao:
"Nikolić je sa nama 15-20 dana. Radi, trenira. Biće spreman za debi u nekom od narednih utakmica. Kao i svaki novajlija, neophodno je da se aklimatizuje i navikne na zadatke".

Makabi iz Tel Aviva slavio je protiv Netanje na šest proteklih domaćinstava, a kako igra izgleda da će niz da se nastavi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 2907 IZR 1 Maccabi T.A. - Maccabi Netanya kmb 1&2+ 1,50
Ukupna kvota1,50

IZRAEL 1 - 17. KOLO

Ponedeljak
20.00: (1,35) Makabi Tel Aviv (4,50) Makabi Netanja (8,50)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Izrael 1sportsko klađenjeVladimir IvićMakabi Tel AvivMakabi Netanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara