""
""

Drinkvoter menja Matića

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.07.17. | 23:19

Vezista Lestera prvi je pik Antonija Kontea za sredinu terena

Nemanja Matić je danas otišao iz Čelsija što znači da Plavci na sredini imaju prostora za dovođenje centralnog veziste koji bi predstavljao ozbiljnu konkurenciji Ngolu Kanteu i Tijemueu Bakajoku.

Izabrane vesti

Uprkos dovođenju ovog drugog iz Monaka, menadžer Plavaca Antonio Konte želi još jednog centralnog vezistu, a prema informaciji Skaj Sporta, prvi kandidat za ovu poziciju je 27-godišnji vezista Lestera Deni Drinkvoter

Reprezentativac Engleske jedan je od ubedljivo najboljih fudbalera Lisica u poslednje dve sezone, a posebno je izvanredan bio u sezoni 2015/16. kada je predvodio tim sa King Pauer stadiona do istorijske titule šampiona Engleske.

Prošao je omladinsku školu Mančester Junajteda i izrastao u jednog od najboljih engleskih vezista. Problem je samo što Lester nikako nije raspoložen za njegovu prodaju, a nedavno je i produžio ugovor sa Lisicama do leta 2021. godine. 

Pored Denija Drinkvotera, potencijalne mete Plavaca za poziciju na sredini terena su i Ros Barkli (Everton) i Aleks Okslejd-Čemberlen (Arsenal).

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiDani DrinkvoterEngleskaLester SitiPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara