""
""

Dron u Kitu - skinuo ga Muslera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.15. | 08:36

Golman Urugvaja baš imao posla protiv Ekvadora

Praktično je počelo u Beogradu, kad su Albanci upravljali tom napravom i izazvali incidente, kasniji i prekid meča sa Srbijom. Odmah zatim počeli su da lete dronovi iznad stadiona širom fudbalske planete. Jedan takav uočen je u noći između četvrtka i petka u Kitu, glavnom gradu Ekvadora, gde je tamošnja reprezentacija ugostila Urugvaj u južnoameričkim kvalifikacijama za Prvenstvo sveta.

Za sada nema informacija ko je i zbog čega uneo letelicu na tribine, ali kad ju je pustio iznad terena verovatno nije računao da da će da je obori - golman. A Fernando Muslera je pokazao da je baš spretan, te je uhvatio dron, prosledio ga redaru, a ceo događaj, koji je trajao tek nekoliko sekundi, nije uticao na prekid susreta.

Izabrane vesti

Doduše, Muslera nije bio baš toliko spretan na samom terenu - iako je imao jednu fantastičnu intervenciju, jer su Ekvadorci slavili 2:1 i tako ostali sami na čelu tabele.

Pogledajte kako je to izgledalo…

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Urugvajameđunarodni fudbalkvalifikacije za Mundijal 2018KitoJužna AmerikaFernando Muslera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara