""
""

Dupli program Rašovića: Da vidimo ko sve može da igra u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.07.13. | 09:46

Crno-beli od 11 časova igraju protiv slovenačkog Zavrča, a od 18 sati će u najjačoj proveri pripremnog perioda odmeriti snage sa ukrajinskim Metalistom

Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Slovenije

 

Izabrane vesti

Ceo dan na terenu. Tako će izgledati sreda za fudbalere Partizana. Crno-beli će danas odigrati dve prijateljske utakmice, koje bi šefu struke Vuku Rašoviću mogle da razbistre sliku kakvim potencijalom raspolaže u ovom trenutku, a možda i utiču na prekrajanje spiska igrača koje će u petak povesti u Varšavu, na turnir u organizaciji Legije.

Za danas u 11 časova zakazana je provera sa Zavrčom, novim prvoligašem Slovenije, u kojoj će Rašović pružiti šansu momcima skromnijee minutaže u dosadašnjem toku priprema. Očekuje se da od prvog minuta na terenu budu: Nikola Petrović, Marko Živković, Ivković, Stanković, Nemanja Petrović, Brašanac, Pantić, Knežević, Babić, Mitrović i Stefan Šćepović. Šansu će u drugom poluvremenu dobiti novajlije Nikola Gulan i Filip Malbašić, povratnik sa pozajmice Nikola Trujić, desni bek Branko Pauljević, kao i zadnji vezni na probi Dušan Martinović. Za neke od njih biće to poslednja prilika da se nametnu Rašoviću, jer je teško očekivati da će biti velikih rokada na turniru u Poljskoj, tokom vikenda.

Rašović je pokazao jasan stav da od starta pripreme uigrava ekipu koja će igrati i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bez prevelikih eksperimenata. Po svemu viđenom tokom boravka u Sloveniji, večerašnji meč sa Metalistom trebalo bi da počnu: Živko Živković, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Saša Marković, Luka, Jojić, Saša Ilić, Ninković i Kojić. Biće to ujedno i sjajna provera za crno-bele, pošto je tim iz Harkova možda i najjači od svih rivala u pripremnom periodu.

Sve vesti sa priprema Partizana i Crvene zvezde iz Slovenije možete pročitati na našem specijalu.

(FOTO: partizan.rs)

 

 


tagovi

FK Partizanpripreme 2013SrbijaSuperligaVuk Rašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara