""
""

Duplo slavlje u Rimu: Uz osminu finala i dozvola za novi stadion

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.12.17. | 23:30

„Oduševljen sam, jer znam šta ova odluka može da znači za Romu, za budućnost našeg kluba i naše navijače. Želimo da im damo kuću kakvu zaslužuju“, rekao je predsednik Vučice Džejms Palota

Duplo slavlje za navijače Rome, ali pre sevega za američko-italijanske vlasnike Vučice na čelu sa predsednikom Džejmsom Palotom. Rimski klub je danas i zvanično dobio dozvolu za izgradnju novog klupskog stadiona, čime bi Vučica u svakom pogledu mogla da postane konkurentna, ne samo Juventusu, već svim moćnim evropskim klubovima.

Izabrane vesti

Ovu vest danas je objavilo gradsko veće, a prema unapred predviđenim planovima velelepni objekat bi mogao da bude spreman za otvaranje sezone 2020/2021.
„Oduševljen sam, jer znam šta ova odluka može da znači za Romu, za budućnost našeg kluba i naše navijače. Želimo da im damo kuću kakvu zaslužuju“, rekao je Palota u izjavi objavljenoj na zvaničnom portalu kluba.

Američko-italijanski investitori preuzeli su Romu 2012. godine, a već pet godina traju pregovori sa gradskim čelnicima oko dozvole za početak projekta. Grad je na svaki način želeo da ubaci više zelenila oko samog objekta, a izdejstvovano je i učešće Rominih čelnika u izgradnji novog mosta za područje Tor di Vale.

(FOTO: Action images)


tagovi

Džejms PalotaEvropaItalijaLiga šampionaRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara