"Duško Tošić iz vremena u Zvezdi"
"Duško Tošić iz vremena u Zvezdi"

Duško Tošić ponovo u dresu Srbije?

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.05.14. | 09:33

Subotić, Nastasić, Rajković su van stroja, Vilotić se povredio...

Duško Tošić iz vremena u ZvezdiDve godine pošto je odigrao poslednju utakmicu u reprezentativnom dresu Duško Tošić bi mogao da se vrati među najbolje srpske fudbalere. Naime, s obzirom na to da selektor Ljubinko Drulović na američkog turneji neće moći da računa na Nevena Subotića, Matiju Nastasića i Slobodana Rajkovića defanzivac Genčlebirligija je isplivao u prvi plan.

Barem su takve informacije Večernjih novosti, koje pišu da su u igri i Nikola Maksimović (Torino), Branislav Trajković (Partizan), Stefan Mitrović (Valjadolid), te još jedan fudbaler iz Turske Jagoš Vuković (Konja).
"Pratimo sve, konsultujemo se, vagamo. Napravili smo neki alternativni spisak, ali je nezahvalno da govorim o imenima. Neprijatno je da nekog pomenete, a onda ga ne zovete", ostao je zakopčan do grla Drulović, koji neće moći da računa ni na Miralema Sulejmanija.

Izabrane vesti

Brzonogi krilni fudbaler Benfike je, naime, u finalu Lige Evrope protiv Sevilje pokidao ligamente desnog ramena, pa mu sledi duža pauza.

Podsetimo, Srbija će na američkoj turneji igrati sa Jamajkom (26. maj), Panamom (31. maj) i Brazilom (6. jun).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TorinoSrbijareprezentativni fudbalFK PartizanKonjaNikola MaksimovićJagoš VukovićgenčlerbirligiBranislav TrajkovićDuško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara