"Adrijano"
"Adrijano"

Dva kluba žele Luiz Adrijana, a Seluk poručuje: Ko njega kupi on je kompletan idiot

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 18:51

"Ili je korumpiran", dodaje menadžer Jaje Turea

AdrijanoLuiz Adrijano iz Milana je na prodaju, a dva kluba se trenutno pominju kao mogući kupci - Spartak iz Moskve i CSKA. Rusi dosta govore u javnosti o mogućem transfer u jedan od ova dva kluba, a tamošnji mediji Championat.com uzeo je izjave poznatog fudbalskog menadžera Dimitrija Seluka.

Po njegovom mišljenju, kupovina Adrijana nije dobra ideja. U najmanju ruku.
"Ne verujem da će se tako glup transfer dogoditi. Ako se dogodi, to je dokaz da ga je napravio ili kompletan idiot ili neko ko je korumpiran. Nije ga slučajno Šahtjor prodao za 8.000.000 evra kada je sve igrače prodavao za 40.000.000. Pre godinu dana je ponuđen klubu iz Kine, ali čak i to nije prošlo. Zašto bi Spartak ili neko drugi dao milione za nekoga ko je igrao 120 minuta ove sezone i nije dao gol, a nije imao ni asistenciju?", pita se kontroverzni Seluk.

Izabrane vesti

Adrijano ima ugovor sa Milanom do 2020. godine. Jedan je od prvih igrača na listi za odlazak. Milan bi bio zadovoljan za sumu od 3.000.000 evra, jer želi barem delimično da vrati ono što je uložio u Adrijana u leto 2015. godine. Tada je Brazilac stigao iz ukrajinskog Šahtjora za 8.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AMilanmeđunarodni fudbalLuiz AdrijanoItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara