"Zarate i Teljo"
"Zarate i Teljo"

Dve krupne zverke u Firenci: Teljo i Zarate bude veru u Skudeto! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.01.16. | 13:59

Opšta uzbuna na Artemio Frankiju, stižu paklena pojačanja

Zarate i Teljo

Dobri rezultati u jesenjem delu eszone očigledno su dali jasan znak upravi Fjrentine da ova ekipa uz nekoliko kvalitetnih pojačanja može da postane kadra za napad na trofeje u italijanskom fudbalu. Stoga je Viola ovih dana možda i najaktivnija na transfer tržištu ovih dana i nalazi se na korak od dva kapitalna pojačanja. Italijanski mediji javljaju da su dolasci Maura Zaratea i Kristijana Telja praktično već rešena stvar i da će njih dvojica u najskorijem vremenskom periodu biti predstavljeni na Artemio Frankiju.

Izabrane vesti

Zarate je pristao čak i na drstično smanjenje primanja u odnosu na četiri miliona evra po sezoni koliko je imao u Londonu, a klub iz Firence da dogovori više nego prihvatljivu visinu obeštećenja od 2.100.000 evra. Omaleni Argentinac je potpuno nestao sa fudbalske mape u dresu Čekićara, pa sada po svaku cenu želi da se fudbalski vrati u život i to u Seriji A gde je i stekao punu afirmaciju. Zarate će u ekipi Paula Souze biti zamena za Đuzepea Rosija, koji će šest meseci provesti u Levanteu, a potom se seli u Viljareal.

Što se tiče Kristijana Telja, nekadašnja velika nada Barselone pratkično čeka da Barselona i Porto razreše papirološke detalje oko njegove pozajmice, pa da on i zvanično postane član Fjorentine. Njegov dolazak odložen je za 24 sata, ali je izvesno da neće biti nekih većih komplikacija za njegovo angažovanje.

Fiorentina je sa nekoliko loših rezultata malo izgubila korak za vodećim Napolijem i potrebna joj je "sveža krv" kako bi isplivala iz najteže situacije u ovoj sezoni. Zarate i Teljo bi trebali da predstavljaju upravo ono što je neophodno ovom timu da se vrati u formu s početka sezone u Seriji A.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija AMauro ZarateKristijan TeljoItalijaFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara