"Nemanja Supić"
"Nemanja Supić"

Dve odbrane Supića… I to je to od fudbala u Čačku

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.11.14. | 18:54

Borac i Voždovac odigrali nezanimljiv meč Kraj Morave

Nemanja SupićDrugi put u razmaku od dve nedelje publika u Čačku mrznula je bez razloga. Posle 0:0 protiv Radničkog iz Niša, istim rezultatom završen je i susret Borca sa Voždovcem u 14. kolu Superlige Srbije.

Većim delom meča uspavanka u kojoj nije bilo mnogo toga zanimljivog za videti s tim da je Borac u poslednjih 15 minuta utakmice uspeo da izvrši pritisak na poslednju liniju Zmajeva, ali ne i da postigne toliko čekan gol na stadionu kraj Morave.

Izabrane vesti

U toj nameri sprečio ga je Nemanja Supić, koji je odlično reagovao na šuteve Uroša Đerića i Miljana Mutavdžića.

Sa druge strane Voždovac potpuno nezainteresovan da napadne domaćina. Zmajevi posle 14 kola imaju 12 bodova, Borac stepenik iznad. Ali ljubitelji fudbala u Čačku ne mogu da budu zadovoljni. Ni na jednoj od osam utakmica na stadionu kraj Morave u jesenjoj polusezoni nije viđeno više od dva gola. A fudbal se voli zbog golova.

BORAC ČAČAK – VOŽDOVAC 0:0

Stadion: FK Borac;
Sudija: Milan Ilić;

Borac (4-2-3-1): Petrić – Boranijašević, Đoković, Gojković, Radunović – Božić, Babić (od 78’ Đerić) – Stojanović (od 84’ Nešović), Jovančić, Milojević – Mašović (od 71’ Mašović);

Voždovac (4-2-3-1): Supić – Kitanovski (od 50’ Stojković), Stanimirović, Mihajlov, Nikolić – Petrović, Pavlović – Škerjanc, Babović, Beljić – Džugurdić (od 61’ Odita).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Borac ČačakNemanja SupićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara