""
""

Dvojka koja se čekala, Spartak igra najbolji fudbal u plej-autu

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 18:33

Iznenađenje na Voždovcu, domaći slave uprkos porazu

Voždovac je kolo pre kraja obezbedio plasman u plej-of, ali pre svega zahvaljujući pobedi Partizana u Ivanjici. Zmajevi su na svom terenu doživeli iznenađujući minimalan poraz od subotičkog Spartaka koji se grčevito bori za opstanak.

Izabrane vesti

Subotičani su ostvarili prvu gostujuću pobedu u sezoni i tako skinuli sa sebe neslavnu etiketu jedine ekipe koja je bila bez pobede van svog stadiona u u dosadašnjem delu šampionata.
“Malo su pomešana osećanja, jer smo ušli u plej-of, a opet izgubili na svom terenu. Spartak igra najbolji fudbal od svih timova koji se bore za opstanak, te smo znali da nas očekuje težak meč. Ipak, čestitao bih svima u klubu i pre svega svojim igračima jer smo ispunili cilj, a to je igranje u plej-ofu”, rekao je posle meča trener domaćeg tima Bratislav Živković.

Njegov kolega Andrej Černišov je poručio da ono najbitnije tek sledi.
“Imamo težak raspored u drugom delu, igramo sa timovima iz vrha tabele. Bilo je pitanje života da stignemo do pobede danas. Znali smo da nas očekuje težak duel. Dobro smo stajali u odbrani, malo lošije u napadu, ali uz sreću smo stigli do trijumfa. Očekuje nas grčevita borba za opstanak u nastavku, ali danas smo pokazali da možemo”, istakao je ruski stručnjak. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaBratislav ŽivkovićAndrej Černišov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara