"Džajić i Čović"
"Džajić i Čović"

Džajić ljut: Neki navijaju da ne igramo kvalifikacije za Ligu šampiona!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.06.14. | 20:38

„Optimista sam, sve drugo što bismo rekli bilo bi štetno po Zvezdu“, ističe Nebojša Čović povodom pitanja da li će UEFA izdati licencu crveno-belima

Džajić i ČovićDani neizvesnosti nad Marakanom. Dok se čeka odluka UEFA hoće li Crvena zvezda dobiti licencu za takmičenje u Evropi, čelnici crveno-belih su održali sastanak Odbora za hitna pitanja posle kog su izašli pred predstavnike medija i pokušali da dočaraju situaciju vezanu za mogućnost da prvak Srbije ostane bez međunarodnih utakmica, iako se za to izborio na terenu.

U Ljutice Bogdana 1a, međutim, veruju da će ishod biti pozitivan, ali se ljute na pojedince, jer – kažu – neki otvoreno navijaju da Zvezda ne dobije licencu.

Izabrane vesti

Pošto je održao bukvicu medijima kako bi trebalo da izveštavaju o delikatnom pitanju, Dragan Džajić je govorio i o realnim problemima.
Ovaj klub nastoji na sve načine da obezbedi licencu i da Crvena zvezda igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona. To ne možemo da rešimo za dan ili dva. Gledamo da nađemo najbolje rešenje. A vidim da u pojedinim medijima maltene navijaju da ne igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Takav osećaj imam... Kome je baš toliko stalo da ne želi da Zvezda igra u Evropi“, zapitao se Dragan Džajić.

Na konstataciju predsednika nadovezao se i potpredsednik zadužen za finansijsko poslovanje kluba, Nebojša Čović.
Optimista sam. Sve drugo što bismo rekli bilo bi štetno po Zvezdu. To nisu problemi koji mogu da se reše čaršijskim ili kafanskim pričama, već poslovi koji zahtevaju veliku koncentraciju i jedinstvo“, dodao je Čović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

UEFASuperligaSrbijaNebojša Čovićevro licencaDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara