Džan razljutio Damu i dobio ultimatum - imaš još nedelju dana!

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.02.18. | 10:01

Nemački reprezentativac i njegov menadžer dali su reč velikanu iz Torina da neće pregovarati sa drugim klubovima, ali su u igru uskočili premijerligaši, koji su spremni da nadmaše ponudu šampiona Italije

Čelnici torinskog Juventusa dali su pravi ulitimatum vezisti Liverpula Emreu Džanu, koji ima nedelju dana da donese konačnu odluku o prelasku u Torino i potpiše predugovor sa Starom damom.

Nemački reprezentativac, turskog porekla, još uvek nije prelomio čiji će dres nositi od leta, ali mu ugovor ističe 30. juna, pa su Juventusu više nemaju strpljenja.

Izabrane vesti

Gazeta delo Sport izveštava da će čelnici italijanskog šampiona zakazati sastanak sa igračem i njegovim zastupnicima u narednih sedam dana. U Juventusu su navodno ljuti na Džana i njegovog menadžera Rezu Fazelija, koji su klubu iz Torina dali reč da neće pregovarati sa drugim klubovima.

Međutim, u proteklih mesec dana pojavio se interes brojnih klubova iz Premijer lige, koji su spremni da ponude odličnom vezisti više od 5.000.000 evra po sezoni, koliko ima na stolu od Juventusa.

Italijanski velikan je navodno još uvek u prednosti kada je u pitanju potpisivanje ovog igrača, ali ukoliko najavljeni sastanak ne bude završen potpisom, sve bi moglo da se preokrene.

Foto: Action images


tagovi

Emre Džan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara