""
""

Džekson: Hoću da budem novi Falkao u Atletiku!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 16:52

"Veoma sam uzbuđen zbog odlaska u Atletiko. To je novi izazov u mojoj karijeri, nadam se da ću opravdati poverenje“, rekao je Martinez novinarima u Čileu

Saga od odlasku Džeksona Martineza iz Porta konačno je dobila epilog. Reprezentativac Kolumbije rekao je da jedva čeka da se pojavi na stadionu Visente Kalderon i predstavi navijačima Jorgandžija koji ga željno iščekuju.

Izabrane vesti

Kolumbija je u noći između petka i subote poražena od Argentine u četvrtfinalu Kopa Amerike, a za nekoliko dana trebalo bi da otputuje u Španiju kako bi se pridružio novom klubu.
“Sve je spremno. Malo ću da uživam sa porodicom, a onda putujem u Španiju gde me čeka predstavljanje u novom klubu. Veoma sam uzbuđen zbog odlaska u Atletiko. To je novi izazov u mojoj karijeri, nadam se da ću opravdati poverenje“, rekao je Martinez novinarima u Čileu.

Visina transfera trebalo bi da iznosi 35 miliona evra, a pored toga, na ime bonusa Porto bi mogao da zaradi još nekoliko miliona evropskih novčanica.
“Nadam se da ću u Atletiku ostaviti trag kao što je to uradio moj zemljak Radamel Falkao. Verujem da će mi najteži zadatak biti da se adaptiram na drugačiji stil igre“, dodao je kolumbijski napadač.

Martinez je u Porto došao u leto 2012. godine iz meksičkog Čijapasa, gde je na 69 utakmica dao 35 golova. U dresu Porta odigrao je 132 meča i upisao 92 pogotka.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ŠpanijaPrimeraDžekson MartinezAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara