"Džikić"
"Džikić"

Džikić: Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš!

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.06.16. | 15:20

"Osećam krivicu", kaže trener crno-belih

DžikićPrvi meč finalne serije košarkaške Superlige okončan je više nego ubedljivom pobedom Crvene zvezde koja je nadigrala Partizan s 84:53. Aleksandru Džikiću i njegovim igračima sigurno nije lako pred drugu utakmicu serije u kojoj će crno-beli biti domaćini.

Džikić poziva na hrabrost i strpljenje.
Prva utakmica finalne serije je iza nas. Ja ove momke vodim i kad je dobro i kada nije. U petak je bilo loše i osećam krivicu zbog toga. Ne tražim opravdanje u povredama, pauzama, ritmu utakmica i situaciji u kojoj se klub nalazi. Znam da niko u našoj svlačionici nije zadovoljan svojom igrom i onim što je pruženo na parketu. Nije bilo potrebne čvrstine, strpljenja, hrabrosti. Moramo da dignemo glave i popravimo utisak. Da damo sve od sebe, da igramo zajedno šta god da se dešava. Možeš da izgubiš, ali ne možeš da se ne boriš! Tražiću maksimalan trud, ponos i borbu do kraja. To je naša obaveza, jer mi smo uvek i samo Partizan! Svima koji nas bodre još jednom hvala, znamo da će biti u nedelju uz nas, da će tribine biti pune“, poručio je Džikić.

Izabrane vesti

Jedan od najiskusnijih igrača Partizana Čedomir Vitkovac želi da vidi reakciju tima.
Prvi meč je iza nas i mi u odnosu na to izdanje moramo da pokažemo reakciju pred tribinama koje će biti pune naših navijača. Od starta moramo da igramo dosta agresivnije i sa više zalaganja pre svega u odbrani”, istakao je Vitkovac.

Drugi meč serije igra se u nedelju od 21 čas.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanKLSJadranska ligaFK Crvena zvezdaČedomir VitkovacAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara