""
""

Džikić: Nije apokalipsa! Sad znamo gde smo u odnosu na najbolje

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.11.16. | 23:41

"Što se nas tiče, mislim da smo sa dva pleja igrali dobro, ali smo promašili neke penale i prosto to je bilo neodgovorno od pojedinaca, to je poremetilo neke naše ideje.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je večerašnji derbi protiv Crvene zvezde pokazao na kom nivou je njegova ekipa u odnosu na "najjači tim“ u Jandranskoj ligi.
"Generalno ovo je tek prva utakmica od solidnog broja utakmica za koje mislim da će biti protiv Zvezde. Rezultatski ovaj susret nema neki posebno apokaliptičan značaj, samo je pokazao gde su oni, naš direktan rival, a gde smo mi. Oni su ti koji igraju Evroligu i valjda će moji igrači da vide zašto ne igraju", rekao je Džikić novinarima.

Izabrane vesti

Objasnio je da neki njegovi košarkaši moraju da nauče da igraju utakmice kao što je derbi.
"Mi nemamo igrača kao Kuzmić i da sada ne nabrajam sve, ali imamo neke druge, drugačije, ali moraju da nauče da igraju ovakve utakmice", dodao je on.

Partizan je večeras u osmom kolu Jadranske lige poražen od Zvezde sa 72:83.
"Što se nas tiče, mislim da smo sa dva pleja igrali dobro, ali smo promašili neke penale i prosto to je bilo neodgovorno od pojedinaca, to je poremetilo neke naše ideje. Sreća pa već ujutro putujemo na narednu utakmicu. Igramo u sredu, pa subotu, pa u utorak, sve se niže. Najveći problem iz ovog meča je Majstorović, tek ćemo videti koliko teško se povredio", rekao je on.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK PartizanNovica VeličkovićJadranska ligaĐorđe MajstorovićFK Crvena zvezdaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara