""
""

Džikić: Partizan na Jadranu ne sme nikoga da potceni

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.10.16. | 17:35

"Mi smo se fizički i emotivno ispraznili protiv Cibone. Uz to, susret sa Sokolima spada u one nezgodne gde se navodno pobednik zna unapred", poručio je strateg crno-belih

Nema odmora u Jadranskoj ligi. Košarkaši Partizana doputovali su u Skoplje gde ih sutra očekuje duel sa Karpoš Sokolima, debitantom u regionalnom takmičenju. Crno-beli su u prva tri kola ostvarili maksimalan učinak, a svi u taboru Beograđana veruju u nastavak pobedničke serije.
"Početak lige se igra u ubrzanom ritmu, nema vremena za posebne pripreme. Naš protivnik ima kvalitetne i iskusne pojedince, igru koja se bazira na širini koju im omogućavaju šuterski kvaliteti njihovih visokih igrača koji će sigurno pokušati da iskoriste činjenicu da nemaju šta da izgube u našoj utakmici. Mi smo se fizički i emotivno ispraznili protiv Cibone. Uz to, susret sa Sokolima spada u one nezgodne gde se navodno pobednik zna unapred. Mi u ovoj ligi ne smemo da potcenimo bukvalno nijednog protivnika“, rekao je Džikić za sajt Partizana.

Izabrane vesti

Centar crno-belih, Uroš Luković smatra da je Karpoš bolji tim nego što pokazuje situacija na tabeli.
"Sutra nas očekuje protivnik koji će sigurno dati sve od sebe da nas savlada. Iako su otvorili sezonu na način na koji su je otvorili, oni imaju kvalitet i pokušaće da ga potvrde baš protiv nas. Na nama je da ostanemo koncentrisani tokom cele utakmice i damo svoj maksimum. Jedino tako ćemo moći da ponovimo dobru igru", zaključio je Luković.  

Utakmica u Skoplju igra se u ponedeljak od 18 sati u hali Boris Trajkovski.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićJadranska ligaKarpoš SokoliFK PartizanUroš Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara