"Džoš Smit protiv Karmela Entonija"
"Džoš Smit protiv Karmela Entonija"

Džoš Smit među Raketama

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.12.14. | 22:43

Doskorašnje krilo Detroita sletelo u Hjuston

Džoš Smit protiv Karmela EntonijaDetroit je opelješio, a sada bi da juri šampionski prste. Džoš Smit izabrao je Hjuston pošto je uveren da Rokitsi mogu da napadnu sam vrh NBA lige.
"Uzbudljiv period za mene", prvi su utisci Smita, koji će u Teksasu zaigrati rame uz rame sa jednim od najbližih prijatelja i nekadašnjim saigračem iz amaterskim dana Dvajtom Hauardom.
"Siguran sam da možemo da napravimo nešto posebn. Tu je i Džejmsa Harden, najbolji bek u ligi. Šta više možeš da tražiš", zadovoljan je Smit, bez obzira na to što Hjuston još nije potvrdio transfer.

Podsetimo, iskusni igrač je u ponedeljak postao slobodan igrač jer je Detroit odlučio da raskine četvorogodišnji, 54.000.000 dolara vredan ugovor čak i ako je to značilo da će morati da mu isplati celih 26.000.000 i tako oslobodi prostor u “seleri kepu”.

Izabrane vesti

Mediji su Smita dovodili u vezu i sa Dalasom, Majamijem, Sakramentom, LA Klipersima i Memfisom.

Smit inače ove sezone u proseku postiže 13,1 poen po meču, a pritom beleži 7,2 skokova i 4,7 asistencija. Ali iz igre šutira svega 39,1 odsto što mu je najniži prosek u karijeri.
"Moći ću da pomognem da tim postane još čvrći. Bićemo raznovrsniji na poziciji četvorke. Jednostavno, novi košarkaški intelekt u timu", optimista je 29-godišnji košarkaš.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džoš SmitHjuston RoketsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara