"Stefan Živković"
"Stefan Živković"

Efekat Lalatović: Neočekivani rastanak sa bekom, nek se spremi Bogosavac

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.17. | 19:58

Prolećna polusezona tek što je počela

Stefan ŽivkovićPlej-of je još daleko, ali bar je prvi korak načinjen u pravom smeru. Iako nije izgledao tako sigurno kao u ranijim sezonama. Ali posle turbulentne jeseni i promene dvojice trenera, Nenad Lalatović je nasledio uzdrman tim,. a već na debiju - pobeda nad Javorom. I ne samo to...
"Poslednjih šest meseci koliko sam u Čukaričkom nijednom nismo preokrenuli rezultat, pa smo i sa te tačke gledišta dosta napredovali na psihičkom planu. Nismo gubili veru u pobedu do samog kraja utakmice", kaže Asmir Kajević, asistent za pobednički gol Aleksandra Jevtića u 63. minutu utakmice.

Mnogo teži izazov Brđane očekuje u narednom kolu kada u Beograd stiže Napredak. Domaći bi u tom meču mogli da budu jači za januarsku akviziciju iz Partizana Miroslava Bogosavca, koji je u večerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Rada (2:0) debitovao za Čukin tim.

Izabrane vesti

Bogosavac će, dakle, biti na Lalatovićevom raspolaganju protiv Napretka. Štaviše, gotovo je izvesno da će biti i u prvom timu, pošto je prema Čukinom saopštenju: "levi bek Stefan Živković otišao iz kluba".

Informacija skrajnuta na sam kraj teksta. Mada bi mogla da bude mnogo značajnija, ako predstavlja početak Lalatovićeve reforme na Banovom brdu. Jesenji rezultati jasno govore da je ekipa spremna za određene rezove.

Asmir Kajević

(FOTO: Star Sport; FK Čukarički)


tagovi

SuperligaStefan ŽivkovićSrbijaNenad LalatovićMiroslav BogosavacČukaričkiAsmir Kajević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara