""
""

Eksplozija! Het-trik Đorđa Jovanovića, na 15 utakmica dao 18 golova

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.16. | 21:00

Da li je to dovoljno za prvi tim Partizana?

Golgeterska eksplozija Đorđa Jovanovića. Talentovani napadač Paritzana postigao je het-trik u poslednjoj utakmici sezone i tako na najbolji način zaokružio dokazivanje u mlađim kategorijama crno-belih. U odloženom susretu 26. kola Kadetske lige Srbije bio je nadahnut protiv Čukaričkog i tako pomogao svom timu da sačuva lidersku poziciju na tabeli - 4:1.

Jovanović je na stigao čak do 18 pogodaka na 15 utakmica drugog sela sezone u Kadetskoj ligi, uz napomenu da je jesenas igrao za omladince. U međuvremenu je potpisao profesionalni ugovor sa klubom iz Humske 1, prošao je zimus pripreme na Kipru, ali je posle njih vraćen u generaciju 1999.

Izabrane vesti

Ovakav učinak, međutim, mogao bi da utiče na šefa stručnog štaba Ivana Tomića da ga vodi na pripreme u Poljsku (od 21. juna do 7. jula), pogotovo što na raspolaganju ima samo Valerija Božionova (koga klub ionako planira da proda) i Dušana Vlahovića, dok je sportski direktor Ivica Iliev u potrazi za još jednim centarforom, usled izvesnog raskida saradnje sa Ismaelom Bekom Fofanom.

Partizan je sezonu u Kadetskoj ligi završio sa 72 boda iz 30 utakmica. Trenutno je na prvom mestu, ali kako je OFK Beograd u odlženoj utakmici danas savladao Spartak (3:0), razlika između lidera i drugoplasiranog je ostala dva boda, uz napomenu da je Romantičarima ostao zaostali meč sa Vojvodinom. Ako na njemu slave postaće prvaci države za urast dečaka rođenih 1999. godine.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Partizankadetska liga SrbijeĐorđe Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara