"Erik Đemba Đemba"
"Erik Đemba Đemba"

Đemba Đemba opleo po Kamerunu: Ne vidim kako će pobede Hrvate

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.06.14. | 19:35

„U vreme kad sam ja igrao za reprezentaciju naši dresovi su bili natopljeni znojem, sad nema zalaganja“, kaže bivši fudbaler Partizana

Erik Đemba ĐembaOdigrao je 32 utakmice za reprezentaciju, ali ga odavno nema u planovima selektora Kameruna, pa je osim Mundijala 2002. u Japanu i Južnoj Koreji Erik Đemba Đema (33) propustio naredna dva (2006. Lavovi nisu ućčestvovali), ali zato s distance kritikuje igru izabranika Volkera Finkea.

Naročito početnim neuspehom od Meksika (0:1).
Razočaran sam porazom od Meksika. U Grupi A to je jedina reprezentacija koja nam je na dohvat ruke, zato smo morali da osvojimo bod ili tri. Moramo da se suočimo sa realnošću. Ne vidim kako bi to moji zemljaci mogli da pobede Hrvatsku“, kaže Đemba Đemba.

Izabrane vesti

Posle odlaska iz Partizana, gde je proveo svega šest meseci, Đemba Đemba je do nedavno bio član Sent Mirena, međutim, škotski klub mu je uručio otkaz, pa sad ima dovoljno vremena da prati prenose iz Brazila.
U vreme kad sam ja igrao za reprezentaciju to je bila čas i naši dresovi su bili natopljeni znojem. Čak i kad bih sedeo na klupi osećao sam ponos jer sam predstavljao svoju državu. Sad ne vidim zalaganje igrača i zato ne mogu da budem optimista“, dodao je Erik Đemba Đemba.

(FOTO: MN Press)


tagovi

reprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalKamerunErik Đemba ĐembaBrazil2014ABrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara