"Đemba Đemba protiv Ludogoreca"
"Đemba Đemba protiv Ludogoreca"

Đemba Đemba: Sudija prećutao penal za nas, a svirao sraman jedanaesterac za Ludogorec

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.13. | 00:15

"Nemamo ništa od toga što smo bili bolji", dodaje kapiten Partizana Saša Ilić

Đemba Đemba protiv Ludogoreca

Tuga. Jedino što vezuje sve igrače Partizana posle poraza od Ludogoreca i ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Erik Đemba Đemba, igrač koji je u revanšu sa bugarskim šampionom pokazao najviše smelosti, ipak smatra da su crno-beli oštećeni u drugom meču trećeg kola kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.
"Veliki smo klub. Bili smo bolji tim večeras i i mali više šansi od njih. Sudija je u prvom poluvremenu prećutao očigledan penal za nas, što je u redu, dešava se u fudbalu. Ali ne razumem sraman jedanaesterac za Ludogorec. Bio sam na licu mesta i video da nije vilo kontakta. Ispali smo iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali sam ponosan na ekipu. Raduje me što vidim da rastemo iz meča u meč. Bićemo sve bolji", istakao je Đemba Đemba, koji očigledno zna kako da se postavi i u porazu i podigne ekipu.

Izabrane vesti

Kapiten Saša Ilić nije imao toliko reči ohrabrenja, iako smatra da je njegov tim zaslužio prolaz dalje.
"Nemamo ništa od toga što smo bili bolji i imali više šansi, kada nismo imali sreće da damo gol i pobedimo, a zaslužili smo to. Žao mi je što smo ostali bez Lige šampiona, ali sada moramo da se okrenemo prvenstvu i pokušamo da uđemo u Ligu Evrope".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Erik Đemba ĐembaLiga šampionaLudogorecFK PartizanSaša IlićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara