""
""

Emocije ne daju mira Huanfranu: Naše srce kuca jače od drugih - uzećemo pehar pre ili kasnije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.05.16. | 17:14

Nakon utakmice iskusni defanzivac je u suzama tražio oproštaj od svojih navijača, koji su mu odgovorili velikim aplauzom, ali je imao potrebu da se javno obrati svim pristalicama madridskog kluba

Od velikog finala Lige šampiona prošla su dva dana, ali fenomenalnom beku Atletika Huanfranu emocije još ne daju mira. Jedan od najboljih igrača Jorgandžija jedini je promašio jedanaestarac u pet serija i tako omogućio Real Madridu da se domogne 11. trofeja u svojoj istoriji, ali mu nijedan navijač Atletika to nije uzeo za zlo.

Izabrane vesti

Iskusni defanzivac je u Milanu odigrao perfektan meč, asistirao je Fereiri Karasku za izjednačenje u 79. minutu, ali mu je kasnije sreća okrenula leđa, što mu je izuzetno teško palo.

Nakon utakmice Huanfran je u suzama tražio oproštaj od svojih navijača, koji su mu odgovorili velikim aplauzom, ali je imao potrebu da se javno obrati svim pristalicama madridskog kluba.

"Pozdrav 'atletikosi',

Tražio sam od kluba da vam se obratim preko ovog pisma i svima kažem kako se osećam. Nikada neću zaboraviti važu naklonost u trenutku kada sam otišao da vas moilim za oproštaj. Video sam svoje suze kako se ogledaju u licima hiljada Rohoblakosa (crveno-belih) i to mi je bilo od velike pomoći da se izborim sa tugom koju sam osećao u tim trenucima. Takođe i podršku mojih kolega, trenera i svih ljudi koji čine ovu veliku porodicu.

Želim svima da zavhalim što uvek veruju u nas i iznad svega dokazujuju da je Atletiko nešto posebno, drugačije. Naše srce kuca jače od bilo kog drugog.

Pre dve godine sam vam rekao da ćemo se vratiti u finale, a sada vam kažem da će naš kapiten Gabi, pre ili kasnije, podići pehar Lige šampiona i da ćemo ga zajedno slaviti u Neptunu (fontana u Madridu).

Volim vas puno, 'Aupa Atleti'"., poručio je Huanfran.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLiga šampionaHuanfranEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara