""
""

Engleski “rasista” sudi Bajern - Juve, “stari prijatelj” deli pravdu Barsi u Parizu

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.13. | 18:54

Mark Klatenburg određen za arbitra derbi meča četvrtfinala Lige šampiona, Volfgang Štark će osmi put suditi Barseloni

 

Izabrane vesti

Određeni su arbitri za četvrtfinalne susrete Lige šampiona u utorak. UEFA nije mnogo eksperimentisala sa sudijama iz egzotičnih fudbalskih zemalja, već je izabrala Nemca i Engleza.

Derbi susret u Minhenu između Bajerna i Juventusa će suditi Mark Klatenburg, Englez poznat po onom skandalu kada je na rasnoj osnovi uvredio Džona Obija Mikela iz Čelsija u meču protiv Mančester Junajteda kada je očajno odradio posao.

Na duelu PSŽ i Barselone na Parku Prinčeva, pravdu će deliti iskusni Nemac, Volfgang Štark. On je u dosadašnjoj karijeri, čak sedam puta sudio Barseloni. Mnogi ga pamte upravo po jednom od tih duela, kada je u polufinalu Lige šampiona isključio Pepa posle starta nad Danijem Alvesom, što je kasnije razbesnelo Žozea Murinja koji je rekao da Barselonina kampanja za UNICEF ima veze sa izborom sudija i da joj oni zbog nekih veza UEFA i UNICEF pomažu.

Štark je sudio i onaj duel protiv Arsenala kada je Mesi postigao sva četiri gola, kao i prošlgodišnji okršaj sa Milanom na San Siru kada su Katalonci slavili sa 3:2. Pod arbitražom Štarka, Barsa je poražena samo jednom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Bajern MinhenEngleskaEvropaFrancuskaItalijaJuventusLiga šampionaMark KlatenburgNemackaPari Sen ŽermenŠpanijaVolfgang Štark

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara