""
""

Eto se kladio s navijačem u 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.10.16. | 13:16

Kamerunac obećao da će poslednjeplasirana Antalija biti u top 10 do kraja prvenstva Turske. Ako se to ne desi, moraće skupo da plati

Antaliji i Samjuelu Etou ne cvetaju ruže. Poslednji su na tabeli u Turskoj, a posle startnih sedam utakmica i dalje su bez pobede. Navijače izdaje strpljenje, na udaru kritika su svi, a posebno 35-godišnji Kamerunac koji zarađuje velike pare.

Izabrane vesti

Zato je posle remija sa Rizeom (1:1) u ponedeljak uveče Eto otišao korak dalje i nezadovoljnom navijaču obećao bolje partije. U stvari kladio se sa njim, i to u 100.000 evra da će Antalija do kraja sezone biti u top 10 klubova u prvenstvu.

Lokalac po imenu Mehmed Akdeniz besno je pitao Etoa kako misli da pobegne sa dna kada im sledi utakmica sa šampionom Bešiktašom, ali Kamerunac uverava da će se sve promeniti.
“Zapamti šta ti kažem, bićemo u top 10 klubova u Turskoj. Veruj mi, ako ne bude tako daću ti 100.000 evra”, obećao je Kamerunac navijaču čiji je broj telefona odmah uzeo.

Realno, velika opklada između Etoa i navijača, ali Kameruncu se može. Pomenutu svotu on "ubije" za samo sat treninga u Antaliji, tako da mu je lako da obećanja potkrepljuje velikom lovom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

OpkladaSamjuel EtoSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara