"Navijači Rada"
"Navijači Rada"

Euforija na Banjici, za Zvezdu se vraćaju navijači: Nećemo nikom da se dopadnemo

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.17. | 12:24

„Nadu niko ne može da nam oduzme“, kaže Vladimir Rodić

Navijači RadaVraćaju se „Junajted forsi“ na tribine. Nije ih bilo protiv Javora, Spartaka i Napretka - sve zbog suspenzije stadiona „Kralj Petar Prvi“ usled incidenata na utakmici sa Partizanom - ali će ih biti u poslednjem meču pre početka plej-ofa, kad u subotu od 17 časova na Banjicu dođe Crvene zvezda.

Otuda se u Radu nadaju vetru u leđa, toliko snažanom da veruju kako mogu da se odupru šampionu.
Ulazimo optimistički u utakmicu. Bićemo pre svega dobro vođeni od naših navijača i zajedno s njima ćemo napraviti euforičnu i radnu atmosferu. Ne idemo u da se dopadnemo, već da napravimo rezultat. Moji igrači i ja smo veliki optimisti, bez obzira što se radi o jednoj od najboljih ekipa u ligi“, ukazuje Nebojša Petrović, šef stručnog štaba Građevinara.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 2706 --->>> Rad - Crvena zvezda 1 (10,00), X (6,25), 2 (1,22)

Radu je jesenas, na Marakani, presudio Predrag Sikmić, strelac dva gola, a Crvena zvezda je u seriji od pet trijumfa nad Građevinarima, bori se za titulu i stiže po nova tri boda, ali...
Igrati protiv Zvezde za Rad ne znači samo učestvovati. Taktički smo se dobro pripremili za Zvezdu koja je lider na tabeli i dobro je vođena. Ima definisanu igru, sa dosta kreativnosti, sa ulazaka u međuprostore, gde je igračima dozvoljeno da iskažu maksimalan kvalitet. Dobro napadaju po krilnim pozicijama, po centralnoj vertikali, sve znamo“, rekao je Petrović.

Građevinari očekuju novo slavljeDva kola su ostala do kraja osnovnog dela prvenstva, a već sad se zna da će Rad igrati u plej-autu.
Svesni smo toga. Ne smatram da je Rad ugrožen. Poštujemo ostale, ali pre svega sebe. U tom pravcu razmišljaju i moji igrači", dodao je Petrović.

Ofanzivac Vladimir Rodić jedva čeka da susret počne.
Zvezda jeste favorit na papiru, ali nama nadu niko ne može da oduzme. Ulazimo spremni u meč i nadamo se pobedi“, rekao je povratnik iz inostranstva.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaNebojša PetrovićRadSrbijaSuperligaVladimir Rodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara