"Viljem Galas"
"Viljem Galas"

Euforija u Pertu – stiže Viljem Galas!

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.10.13. | 16:56

"Mnogo toga ćemo naučiti od njega", priznaje i trener australijskog kluba Alister Edvards

Viljem GalasMedalju svetskog šampiona odavno je stavio u džep, a sada je došlo vreme da se pod stare dane razbaškari na australijskom suncu. Nekadašnji kapiten Čelsija i Arsenala Viljem Galas karijeru će nastaviti u A ligi s obzirom na to da je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Pert Glorijem.

Ljubičasto-bele boje Perta Galasu su bile primamljivije od klubova iz američke MLS lige, ali i klubova sa Bliskog i Dalekog istoka.
"Strast i ambicije koje sam osetio u glasu gospode iz Perta su me privukle Australiji. Nadam se da ću pomoći novim saigračima i klubu da u vitrine unesu šampionsku titulu", poručio je Galas preko menadžera.

Izabrane vesti

Direktor kluba Džejson Bruer je, razumljivo, oduševljen dolaskom proslavljenog Francuza, dvostrukog osvajača Premijer lige sa Čelsijem.
"Dolazak Galasa pod broj jedan demonstrira rastuću reputaciju A lige i njene sposobnosti da privuče igrače svetske klase. Galas je, takođe, fudbaler koji je igrao na najvišem nivou i sigurno je da će biti pravi lider našim mladim igračima".

Trener Alister Edvards toliko je impresioniran da se stiče utisak da će i on učiti od Galasa.
"Igrao je sa najvećim imenima svetskog fudbala, učio od najodlikovanijih trenera kao što su Žoze Murinjo i Arsen Venger, koje izuzetno poštujem. Radujem se mesecima ispred nas, koje ću sigurno iskoristiti i da sa Viljemom razgovaram o francuskoj fudbalskoj akademiji u Klerfontenu, vremenu provedenom u Marselju, Arsenalu, Čelsiju, Totenhemu i svemu drugom što bude poželeo da podeli sa nama".

(FOTO: Action Images)


tagovi

A ligaAustralijameđunarodni fudbalPert GloriViljem Galas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara