""
""

Euzebio ljut zbog poređenja sa Ronaldom: On sada igra protiv Lihtenštajna i Azerbejdžana, a ja...

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.09.13. | 16:47

“Nemoguće je praviti poređenje nas dvojice. Ja sam odigrao 64 utakmice i postigao 41 gol. Sada se igraju utakmice protiv svakakvih timova. Tužno je sve to, jer jednostavno ne možete praviti poređenja te vrste“, rekao je razočarani Portugalac

Legendarni portugalski fudbaler i doskorašnji drugi strelac reprezentacije Euzebio kritikovao je novinare zbog poređenja njegovih igara u dresu nacionalnog tima sa partijama Kristijana Ronalda.

Prva zvezda Real Madrida je nedavno pretekla Euzebija na mestu drugog strelca Portugala svih vremena, pošto je u nedavnom okršaju sa Severnom Irskom postigao het-trik i tako došao do svog 43. pogotka. U ovom trenutku samo je Pedro Pauleta ispred Ronalda, sa 47 postignutih golova.
“Tužno je porediti Kristijana Ronalda i mene. Njemu je sada mnogo lakše. Ja, na primer nikada nisam igrao protiv Lihtenštajna i Azerbejdžana, a on...“, rekao je popularni Crni panter.
“Nemoguće je praviti poređenje nas dvojice. Ja sam odigrao 64 utakmice i postigao 41 gol. Sada se igraju utakmice protiv svakakvih timova. Tužno je sve to, jer jednostavno ne možete praviti poređenja te vrste“, dodao je Euzebio.

Izabrane vesti

Ronaldo je, s druge strane, do sada odigrao 106 mečeva za nacionalni tim.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EuzebioEvropaKristijano RonaldoPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara