""
""

Evropski glanc kraj Morave (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.09.16. | 13:36

Fudbaleri Borca se ponovili za 90. rođendan kluba. Infrastruktura Gradskog stadiona i dalje goruće pitanje u Čačku

Kada jedan klub prevali sportski put dug 90 godina, onda je red da se za takav jubilej načim i ponovi. Tako je ovih dana i u Čačku. Svečano raspoloženje na Gradskom stadionu, manifertacija "Deci s ljubavlju – jedan je Borac", i naravno, velike infrastrukturne promene. Čeka Borac još puno toga, radovi na samom terenu tek predstoje, i na to se ne sme zaboraviti, ali neke stvari se ipak miču s mrtve tačke. 

Izabrane vesti

DECI S LJUBAVLJU – JEDAN JE BORAC!

Fudbaleri čačanskog kluba od sada s ponosom mogu da koriste sve prednosti nove zgrade fudbalskog zdanja koje je izgrađeno po svim važećim evropskim standardima. Tu su nove svlačionice, ali i potpuno prilagođeni prostori za boravak stručnih štabova i službenih lica za vreme, kao i pre i posle odigravanja zvaničnih fudbalskih utakmica.

 U FK Borac se nadaju da će u narednom periodu grad Čačak nastaviti sa opremanjem zgrade, koja će svojim završetkom ispunjavati najstrože kriterijume koje propisuje UEFA. Inače, renoviranje stadiona, i kompletne infrastrukture sportskog kompleksa Gradskog stadiona, traje već nekoliko godina. Zna se, kako bi ovaj regionalno bitan sportski objekat trebao da izgleda, pa se u klubu nadaju da će godišnjica kluba postati i prekretnica posle koje će čačanske Zebre imati uslove dostojne kluba s tradiciom.

 

(Piše: Miloš Milić)

(FOTO: Printscreen)


tagovi

stadion BorcajubilejBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara