Felaini potpisao: Ugovor 2+1, plata 100.000 funti sedmično

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.06.18. | 10:55

Belgijanac ostaje u Mančesteru

Kakav zaokret u planovima Maruana Felainija. Ili je sve bila samo dobro osmišljena igra, ko će znati? Tek, belgijski reprezentativac ostaje u Mančester junajtedu. Prema poslednjim informacijama, a do njih su došli belgijski novinari koji prate njihovu reprezentaciju na Mundijalu, iskusni vezista će i naredne dve sezone nositi dres Crvenih đavola.

Tu vest im je „šapnuo“ upravo Felini, otkrivši da je ugovor već potpisan, uz dodatak da će javno obelodaniti gde nastavlja karijeru tek 1. jula, kad mu zvanično istekne postojeća saradnja sa engleskim velikanom. No, potrebe medija ne mogu da čekaju nedelju, zbog čega su Belgijanci dobili uveravanja da je sve utanačeno i da uprkos raznim pretpostavkama Felaini ostaje na Odl Trafordu.

Izabrane vesti

Novi ugovor važi na dve sezone, a u njemu je opcija da u junu 2020. može da se produži za još jednu. Plata 30-godišnjeg fudbalera biće 100.000 funti sedmično, što je značajo pojačanje u odnosu na dosadašnjih 80.000 funti. Zanimljivo je da je Felaini pred kraj sezone odbio ponudu vrednu čak 140.000 funti na nedeljnom nivou, računajući da će status slobodnog igrača moći da naplati na nekom drugom mestu, čak su se pominjali Arsenal, Liverpul, Pari Sen Žermen kao potencijalni kupci, razmatrao je i opciju odlaska u Kinu, ali na kraju - kad je sve propalo - shvatio je da mu je najbolje u Mančester junajtedu. Za manje novca od traženog, a opet više nego što je imao.

Nije loše za vezistu koju u novembru puni 31. godinu i koji je prošle sezone uglavnom bio ili rezerva ili povređen. A i kad igra, da li je baš fudbaler dostojan dresa Mančester junajteda?

FOTO: Action images


tagovi

Maruan FelainiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara