"Ser Aleks Ferguson"
"Ser Aleks Ferguson"

Ferguson ostao bez teksta: Ser Aleks nije u stanju da govori o sudiji

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.13. | 23:45

“Zabranjeno nam je da pričamo bilo šta”, dodaje Nani, dok pomoćni trener Majk Felan tvrdi da je sudija Čekir napravio veliku grešku

Ser Aleks Ferguson

Eliminacija iz Lige šampiona teško je pala treneru Mančester junajteda Aleksu Fergusonu, koji posle šokantnog poraza od Reala i gubitka gola prednosti nije smogao snage da se pojavi pred novinarima. Odluka sudije Cunejta Čekira da isključi Nanija, kojom su stvari preokrenute na vodenicu Madriđana, očigledno su previše uzbudile vremešnog ser Aleksa pa se na konferenciji za medije pojavio njegov pomoćnik Majk Felan.
Šef nije bio u stanju ni da sa sudijom progovori o njegovoj odluci. To što sam ja ovde dovoljno govori. Utisak je da je isključenje bilo prestrogo, možda čak i neverovatno obzirom na trenutak. Razočarani smo, jer mislimo da je sudija pokvario utakmicu. Ali moramo da idemo dalje. Iako je jedna odluka uništila jednu divnu utakmicu koju je ceo svet gledao”, rekao je Felan.

Izabrane vesti

Inače, poslovično složni Englezi odmah su ustali u odbranu Crvenih đavola, pa je i trener Evertona Dejvid Mojes rekao da ser Aleks ima pravo da bude besan kao nikad, dok je penzionisani sudija Dermot Galager dodao da je start Nanija u “najgoru ruku žuti karton zbog opasne igre”.

Ipak, sve to neće olakšati muke tragičara utakmice.
Nije nam dozvoljeno da dajemo izjave”, kratko je rekao pokunjeni Nani.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleks FergusonCunejt ČakirEngleskaEvropaLiga šampionaMajk FelanNaniReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara