""
""

Figovo izvinjenje Totiju za 40. rođendan: Žao mi je što sam ti ukrao Zlatnu loptu 2000. godine, ti si je zaslužio!

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 19:46

Sa svih delova sveta tokom čitavog dana stižu čestitke čuvenom Princu Rima, što samo pokazuje i dokazuje koliko uvažavanje među fudbalskim, ali ne samo fudbalskim radnicima, ima ikona Rome

Frančesko Toti možda nije najbolji igrač u istoriji fudbala, ali je njegov 40. rođendan definitivno nezapamćen u istoriji ove igre. Ne pamti se kada je ovoliko legendarnih fudbalera, što bivših, što sadašnjih, na ovaj način preplavilo društvene mreže. Sa svih delova sveta tokom čitavog dana stižu čestitke čuvenom Princu Rima, što samo pokazuje i dokazuje koliko uvažavanje među fudbalskim, ali ne samo fudbalskim, radnicima ima ikona Rome.

Izabrane vesti

Mesi, Del Pjero, Kanavaro, Vijeri, Leonardo, Ronaldinjo, Montela, Maldini, Di Vajo, Kasano, Pirlo, pa i Rafael Nadal i Jusein Bolt. Svi su nadmetali u čestitkama i lepim željama upućenim Totiju, ali se čini da niko nije ostavio ni približno zanimljiv komentar kao legendarni Portugalac Luis Figo, koji je bio u društvu nekadašnjeg saigrača Princa Rima, Marka Delvekija.
"Divni Frančesko, ostarilo se, a? Sve najbolje, prijatelju moj. Žao mi je što sam sti ukrao Zlatnu loptu 2000. godine, ti si je zaslužio", poručio je Figo.

Mlade zvezde ne znaju koliko su mlade: Idealnih 11 rođenih nakon debija Frančeska Totija! 
Toti u epizodi „Šta bi bilo – kad bi bilo“: Bio sam na korak do Reala... 

Peta decenija fudbalskog ponosa: Ne tražite mu da ode u istoriju, jer tad sigurno neće otići (VIDEO) 

Nekadašnji as Reala i Barselone te 2000. godine je zauzeo prvo mesto sa 197 glasova, ispred Zidana i Ševčenka, dok je Toti bio tek 14 sa sedam glasova. Princ Rima je samo nekoliko godina kasnije dobio poziv Real Madrida, koji je mogao da mu donese toliko željenu nagradu, ali je ipak ostao veran svom matičnom klubu.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrančesko TotiItalijaLiga šampionaLuis FigoRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara