""
""

Filip Mladenović ogorčen suđenjem protiv Bazela: Ne treba mi nagrada, dajte je arbitru!

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.13. | 10:10

Iako je proglašen igračem utakmice za šta je dobio sat, levi bek Crvene zvezde je duboko pogođen zbog arbitraže na meču. I Milijaš sličnog mišljenja

Filip Mladenović je u meču protiv Bazela postigao gol koji je najavio dobru partiju Crvene zvezde i eventualno iznenađenje, ali baš kao i protiv Bordoa pre otprilike godinu dana, njegov gol nije bio dovoljan i Zvezda je ispustila pobedu. Levi bek crveno-belih je proglašen za igrača utakmice u duelu sa švajcarskim prvakom, dobio je i sat kao nagradu, ali uopšte nije zadovoljan. Šta više, ogorčen je suđenjem na meču.
“Ne zanima me to što sam proglašen za igrača utakmice kada smo pokradeni od strane sudija. Sat koji je trebalo meni da pripadne organizatori slobodno mogu da daju sudiji. I pored svega, mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv jake ekipe koja je u drugom poluvremenu igrala u najjačem sastavu i to je isti onaj tim koji je pre nekoliko meseci igrao polufinale Lige Evrope. Potvrdili smo da imamo kvalitet i da smo blizu dostizanja forme koja će nam omogućiti da u narednoj sezoni ostvarimo velike uspehe”, rekao je Mladenović.

Izabrane vesti

Sa mišljenjem svog saigrača složio se i kapiten Nenad Milijaš.
“U najmanju ruku mogu da kažem da sudija nije poštovao pravila fudbalske igre i da aršini za dosuđivanje nisu bili isti za nas i za njih. Izgleda, iako nismo verovali u to, i u Švajcarskoj postoji „prednost“ domaćeg terena. Bez obzira na to, raduje me da smo mi kao tim večeras bili na visini zadatka, da smo odlično taktički odigrali i da nam je forma u uzlaznoj putanji”, naglasio je Milijaš.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaFilip MladenovićNenad Milijašpripreme 2013SrbijaSuperligaUren Kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara