""
""

Finale u Parizu protiv Francuske? Plava pilula ili Paje - svejedno, nemaš šanse ako si Ronaldo!

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.07.16. | 22:36

Ukleti stadion na kojem nije dobro prezivati se Ronaldo

Bilo je i ozbiljnijih povreda u finalima velikih takmičenja, i veći igrači od Kristijana Ronalda su se povređivali na svetskim i evropskim prvenstvima, ali nikada u istoriji neka povreda nekog velikog igrača nije imala takav odjek.

Izabrane vesti

Najveće ime u finalu, čovek koji je srce i duša svog tima, u možda i najvažnijoj utakmici karijere je morao van igre u szama. nema ljubitelja fudbala kojeg duša nije zabolela kada je video Kristijana Ronalda. Ovo finale će večno ostati upamćeno kao nepotpuno jer njegov najveći akter je igrao fudbal samo osam minuta, a na terenu je ostao do 25. minuta.

Navijači na stadionu Francuska su ostali uskraćeni za glavni dragulj finala i večito će se postavljati pitanje: Šta bi bilo da je Ronaldo igrao?

Ali nije prvi put da je stadion Sen Deniju ugostio finale i bio uklet za velikana sa prezimenom Ronaldo. I da je to bio vetar u leđa domaćoj reprezentaciji.

Pre 18 godina na istrom mestu, Francuzi su igrali finale svetskog prvenstva protiv Brazila koji je prevdodio Ronaldo. Fenomen. Bio je 12. jul kada je došlo do jedne od najvećih misterija u istoriji fudbala. Mnogo teorija postoji, a najuverljivija je ona o plavoj piluli koja je Ronalda paralizovala toliko da je u finalu izgledao kao zombi, potpuno neupotrebljiv i beskoristan za Brazil.

Da ne dužimo, celu priču o misteriji Ronaldovog finala i šta je sve kasnije isplivalo na površinu, možete pročitati u rubrici PREMOTAVANJE našeg fudbalskog hroničara Predraga Dučića.

Šta se zaista dogodilo sa Ronaldom pred finale u Parizu? Najki? Zavera FIFA, ili je za sve kriva plava pilula?

Kako je Kristijanu Ronaldo možda večeras najbolje razume njegov slavni prezimenjak iz Brazila.               

(FOTO: Action images)


tagovi

Ronaldoreprezentativni fudbalPortugalKristijano Ronaldoeuro 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara