"Vebo razdvaja Ekota i Mukanđea"
"Vebo razdvaja Ekota i Mukanđea"

Finke: Igrači su se odvratno ponašali

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.06.14. | 14:24

Nemački stručnjak neće podneti ostavku na mesto selektora Kameruna

Vebo razdvaja Ekota i MukanđeaSelektor Kameruna Folker Finke ocenio je kao "odvratno" ponašanje svojih igrača u porazu protiv Hrvatske od 4:0 u drugom kou Mundijala grupe A, kojim su eliminisani iz daljeg takmičenja.

Kamerunski fudbaler Aleksandar Song isključen je sa meča pošto je udario napadača Hrvatske Marija Mandžukića, strelca dva gola.

Izabrane vesti

Da stvari budu još gore po Kamerun, Benua Asue Ekoto glavom je krenuo na saigrača Bendžamina Mukanđa u poslednjim minutama meča, posle žučne svađe.
"To je odvratno ponasanje. Moraćemo da popričamo sa nekim igračima. Neprihvatljivo je videti tako nešto", rekao je nemački stručnjak.

Kamerunu preostaje da odigra poslednji meč u grupi kojim će se oprostiti od Mundijala - protiv Brazila u Braziliji u ponedeljak.
"Zaista sam razočaran ovim ishodom. Igrači su se ponašali loše i zato su primili četiri gola. Znam da je teško da se desetorica suprotstave jedanaestorcii, ali to nije izgovor da izgubite kontrolu", rekao je Finke i dodao da ne planira da podnese ostavku.

Podsetimo, Kamerun je bio blizu toga da ne dođe na Mundijal zato što su igrači tražili veće premije, posle ovakve igre treba da vrate sav novac.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalKamerunFolker FinkeBrazil2014ABrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara