""
""

Flamini u Kristal Palasu

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.09.16. | 13:11

„Zna kako se pobeđuje“, kaže menadžer Alan Pardju

Karijera u strmoglavom padu, ali još se - i te kako - ceni sve što zna i može Matje Flamini. Iskusni francuski vezista jeste prešao zenit karijere i odavno nije u planovima Arsena Vengera kad je reč o startnih 11 Arsenala, međutim, ima onih koji uvažavaju umeće godinama sticano na terenima Premijer lige.

Na primer Alan Pardju, menadžer Kristal Palasa. Jutros je potvrdio interes, a zatim i doveo 32-godišnjeg igrača sredine terena na Selhurst park. Za početak na lekarske preglede, ako sve bude u redu uslediće i promocija do kraja dana.

Izabrane vesti

Flamini u Palas stiže kao slobodan agent, jer mu je završetkom minule sezone istekao ugovor sa Tobdžijama, a pravila dozvoljavaju da sa „čistim“ papirima potpiše za bilo koji klub i po završetku prelaznog roka.

Jurio ga je Marselj u kome je i počeo karijeru, a dobio Kristal Palas.
Flamini će našem timu doneti iskustvo potrebno da pobeđujemo. Sviđa mi se, gde god je igrao, uvek je igrao velike utakmice. U Arsenalu je bio vođa ekipe, čovek koji je vodio ostale ka sjajnim rezultatima“, potvrdio je Alan Pardju samo nekoliko sati pre nego što je Metje došao na lekarske preglede.

Očekuje se da Flamini poštiše ugovor do kraja sezone, što je praksa u Engleskoj za fudbalere starije od 30 godina. Postaće šesto pojačanje Kristal Palasa ovog leta, posle Kristijana Bentekea (Liverpul), Androsa Tausenda (Njukasl), Džejmsa Tomkinsa (Vest Hem), Stiva Mandande (Marselj) i Lioka Remija (Čelsi, pozajmica).

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMetju FlaminiKristal PalasEvropaEngleskaAlan Pardju

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara