"Pol Pogba uživa u igrici"
"Pol Pogba uživa u igrici"

FOTO: S kojim je to engleskim klubom menadžer Pogba potpisao ugovor?

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.06.14. | 12:00

Fudbal menadžer je među igračima definitivno jako popularna igrica...

Pol Pogba uživa u igrici

Fenomenalni Pol Pogba ponovo je u žiži javnosti! Ovog puta ne zbog nekog majstorskog poteza ili pogotka, već zbog igrice! Tačnije “Fudbal menadžera“, platforme koja je izuzetno popularna u svetu gejminga, kako među nama, običnim smrtnicima, tako i samim fudbalerima.

Izabrane vesti

U vreme odigravanja Mundijala u Brazilu igrači vreme ubijaju na raznorazne načine, a jedan od njih je i uživanje u jednoj od najpopularnijih igrica na svetu. Tako je i Pogba, koji sa Francuskom trenutno beleži odlične rezultate, posle utakmice sa Švajcarskom odlučio da preuzme posao Žozea Murinja u Čelsiju i sebe postavi na mesto tik uz klupsku legendu Frenka Lamparda.

Interesantno, već nedeljama unazad kroz ostrvske medije kruži priča da bi bivši vezista Mančester junajteda mogao upravo da dođe na Stamford Bridž, a ovim potezom definitivno je zapalio maštu navijača Plavaca.

Jedan od najboljih mladih vezista Evrope je u svoj tim Čelsija uvrstio i saigrača iz Juventusa, Kvadva Asamou, u izmeni je i Đorđo Kjelini, a evo i kako izgleda tim zvezde Francuske:

Čeh – Aspilikueta, Ivanović, Kejhil, Asamoa – Lampard, Pogba – Mata, Oskar, Azar – Hese.
Izmene: Banega, Širle, Eto, De Šiljo, Kjelini, Vilijan, Luiz.

(FOTO: Screenshot FFF / Youtube)


tagovi

reprezentativni fudbalPremijer ligaPol PogbaJužna AmerikaFrancuskaEvropaEngleskaČelsiBrazil2014EBrazil2014Brazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara