""
""

FOTO: Trk na fotografisanje, stigao je Genije!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.04.16. | 16:55

Legendarna „desetka“ u poseti Milanu...

Kaeda je igrao Dejan Savićević, Milan je bio fudbalska sila broj jedan u Evropi... Sa setom se danas navijači Rosonera sećaju vremena kada je Genije sa „desetkom“ na leđima pravio dar-mar u protivničkim odbrana i poigravao se i sa čuvenim Krojfovim Drim timom iz Barselone...

Izabrane vesti

Milan danas nije ni bleda senka tog Savićevićevog Milana. Uostalom, procena klupskih rukovodilaca da bi Mario Baloteli mogao da bude fudbaler oko kojeg se vrti igra kao nekada oko Savićevića dovoljno govori na kakve je grane spao Milan. Posle dužeg vremena, Mario Baloteli je sinoć protiv Sampdorije odigrao dobru partiju. Nije postigao gol, ali je bio među najboljima na terenu. Podsetio je da još ima materijala u tim nogama i da iz glave nije izvetrilo baš sve.

Danas je Super-Mario imao privilegiju i da upozna SavićevićaDejo je bio gost bivšeg kluba u kojem uživa status legende. Baloteli je imao čast da upozna i da se fotografiše sa popularnim Genijem, što je brže-bolje podelio na društvenim mrežama. Kao i vezista Đakomo Bonaventura koji je uz opis fotografije napisao: "Genije". 

Dejo je poželeo sreću i treneru Brokiju koji je uspeo da ostvari pobedu na debiju...


tagovi

Serija AMilanMario BaloteliKristijan BrokiItalijaEvropaDejan Savićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara