"Bez dlake na jeziku: Francisko Bujo "
"Bez dlake na jeziku: Francisko Bujo "

Fransisko Bujo žestoko odgovorio Stoičkovu: Misliš da ćeš pljuvanjem po Realu dobiti mesto u Barseloni?

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.15. | 13:39

"On nema prava da priča bilo šta o Realu. Madriđani zaslužuju samo poštovanje“, oštar je bio bivši golman Kraljevskog kluba

Bez dlake na jeziku: Francisko Bujo Kako se bliži El Klasiko, tako raste euforija u Španiji. Euforiju po običaju prati tenzija, pa su počele i prve varnice između Reala i Barselone. Preciznije verbalni rat su započeli bivši igrači ova dva kluba. Nekadašnji napadač Katalonaca Hristo Stoičkov pecnuo je rivale kako „Mesija porede sa Maradonom, Peleom, Krojfom... a Kristijana Ronalda samo sa Mesijem“. Bugarin je dobio ekspresan odgovor od bivšeg golmana Madriđana Fransiska Buja.
„Stoičkov stalno priča o igračima Reala, a nikada nisam čuo da je izrekao neki kompliment. On je izgubio kredibilitet kod svakog. Svi znamo ko je on, a pitanje je šta on želi time da postigne što stalno priča loše o Realu. Da li na taj način želi da dobije mesto u Barseloni?“, pitao se Bujo.

Bivša jedinica Kraljevskog kluba je nastavila u istom ritmu braneći Ronalda.
„Ronaldo je osvojio tri Zlatne lopte, jednu više nego Krojf, Maradona, Pele i Di Stefano. Stoičkov kada god priča o Realu obično su to sr... i misli da će pljuvanjem dobiti mesto u Barseloni. On nema prava da priča bilo šta o Realu. Madriđani zaslužuju samo poštovanje“, oštar je bio Bujo.

Izabrane vesti

Poznavajući Hrista, očekujemo novi napad...

(FOTO: Action images)   


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraHristo StoičkovFrancisko BujoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara