"Ekipove ocene"
"Ekipove ocene"

Francuzi brutalno o Arsenalovoj odbrani: Mustafi ne zna ama baš ništa

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.09.16. | 13:02

Tek nešto bolje prošli Monreal i Beljerin

Ekipove oceneSamo poređenja radi, Dejli mejl je ocene posle utakmice Pari Sen Žermena i Arsenala složio na sledeći način: David Ospina 7,5, Ektor Beljerin 7, Loran Košćelni 7,5, Škodran Mustafi 7, Naćo Monreal 6. Međutim, francuske kolege ni najmanje se ne slažu, pa je tako ugledni L'Ekip “osakatio“ poslednju liniju Arsena Vengera.

Najgore je prošao debitant Škodran Mustafi čija je partija na skali od 1 do 10 ocenjena bednom dvojkom! Toliko bi verovatno sakupio i čunj da ga je Arsen Venger stavio da nepomično stoji na terernu. Tek nešto bolje prošli su Beljerin i Monreal sa trojkama, dok je kapiten Košćelni zaslužio privilegiju da se pohvali peticom.

Izabrane vesti

Golman David Ospina je odskočio daleko ispred svih, njegova partija nagrađena je sjajnom devetkom što dobija na težini kada znamo da je prizor desetke u L'Ekipu redak koliko i kiša u Sahari. Pa i ređi. Ali budimo realno, da nije bilo Ospine gosti iz Londona bi verovatno Partizan napustili sa tri ili četiri komada u mreži. O remiju ne bi mogli ni da sanjaju.

Zasluga Ospine, ali i Edinsona Kavanija, koji jeste postigao jedini gol za Pari Sen Žermen, ali je kasnije promašio sve što se moglo i navijače ostavio da plaču za često previše arogantnim, međutim uglavnom i nepogrešivim Zlatanom Ibrahimovićem. Kavaniju za nauk od L'Ekipa - skromna četvorka. Uz Gžegoža Krihovjaka  najgori na terenu u pobedničkom timu.

Nekad ni gol jednostavno nije dovoljan.

(FOTO: L’Equipe)


tagovi

Škodran MustafiPari Sen ŽermenLiga šampionaFrancuskaEvropaEngleskaEdinson KavaniArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara