"Nikola Kalinić i Zoran Erceg"
"Nikola Kalinić i Zoran Erceg"

Galata ima plan da zadrži Ercega: Aradori, Vujukas i Džavaji mogu da idu, ali Srbin ostaje!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.12.14. | 19:29

Istanbulski klub po svaku cenu želi da spreči odlazak srpskog reprezentativca u Real...

Nikola Kalinić i Zoran Erceg

Uprava Reala sprema bogatu ponudu i lagano štampa broj na dresu, ali Galatasaraj se ne odriče Zorana Ercega! 

Izabrane vesti

Iako su pre samo nekoliko dana turski mediji najavili da će fantastični krilni centar napustiti Istanbul 19. decembra, kada ističe poslednji rok da mu klub isplati zaostala dugovanja, iz vrha najpoznatijeg turskog kluba stižu informacije da Erceg neće menjati sredinu ni posle Svetog Nikole! 

Prema rečima generalnog menadžera Galate, Murata Ozjera, koji je govorio za turski radio Sport, klub će dozvoliti Janu Vujukasu, Pjetru Aradoriju i Nejtanu Džavaiju da potraže nove sredine, čime bi se stekli uslovi da Erceg ostane.
"Imamo problema s novcem i to nije tajna. Moramo što pre da pronađemo resurse kako bismo zadržali određene igrače. U četvrtak uveče nam je Pjetro Aradori poručio da ne želi više da ostane, za njim se javio i Vujukas. U petak ujutru svoj odlazak potvrdio je i Džavai", kaže Ozjer i nastavlja:
"Njih trojica su dobili dozvolu od kluba da što pre pronađu nove klubove i odu. Mi smo igrače obavestili da ćemo u ponedeljak isplatiti zaostale plate, oni više nisu hteli da čekaju i žele da odu, mi tu ne možemo ništa".

Međutim, on je otkrio da će klub učiniti sve da zadrži ostale igrače u timu. Na prvom mestu – Zorana Ercega.
"Svesni smo toga da su mnogi klubovi pokazali ogromno interesovanje za Ercega, ali on je rekao da će sačekati do ponedeljka kako bismo ga isplatili. Takođe, želimo da zadržimo Aroja i Janga", zaključio je Ozjer

Da li će se u međuvremenu nešto promeniti, ostaje da vidimo...

(FOTO: MN Press)


tagovi

EvroligaJan VujukasKK GalatasarajNejtan DžavaiPjetro AradoriZoran Erceg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara