""
""

General Veljko Paunović: Bićemo opet prvaci sveta!

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.06.15. | 11:18

„Siguran sam da u ovoj generaciji ima mnogo fudbalera koji će u narednih deset godina uspešno nastupati na vrhunskom nivou“, ističe srpski selektor

Nema stajanja, idemo na vrh i u seniorskoj konkurenciji“, poručio je sa Novog Zelanda selektor svetskih šampiona Veljko Paunović.

Izabrane vesti

U prvom obraćanju medijima nakon osvajanja zlatne medalje na Mundijalitu, fenomenalni srpski stručnjak je najavio da od danas za njegove igrače počinje dokazivanje na seniorskoj sceni.

Moji momci mogu da se popnu na vrh sveta i u seniorskoj konkurenciji. Siguran sam da u ovoj generaciji ima mnogo fudbalera koji će u narednih deset godina igrati najveće utakmice, kako u reprezentaciji, tako i u najboljim klubovima na svetu. Vreme ja za ovaj tim da odmah odraste i kaže zbogom igranju u mlađim kategorijama. Moramo da se fokusiramo na narednih deset godina“, istakao je Paunović.

Srpski selektor je uveren da je u finalu slavio srećniji tim.

Bili smo srećniji od Brazilaca. Ali, sreća je deo fudbala i morate da je zaslužite i to je bio slučaj sa nama. Na kraju, verujem da je trijumfovao tim koji je to više želeo. Mi smo žudili za ovim trofejom i sada je naš. Ovaj uspeh pomoćiće nam da krenemo dalje, da nastavimo sa rekonstrukcijom, kako fudbala samog, tako i celog srpskog društva“, zaključio je Veljko Paunović.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

Veljko PaunovićSrbijaomladinska reprezentacija SrbijeNovi Zeland 2015Mundijalito

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara