"Maksim Gonalon"
"Maksim Gonalon"

Generalka u Napulju: Kapiten Liona stigao za 13 miliona, čekaju se N’Kulu, Antoneli… Ager?

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.12.13. | 17:13

Predsednik Aurelio De Laurentis se ne šali

Maksim GonalonGonzalo Iguain, Duvan Zapata, Dris Mertens i Hoze Kaljehon stigli su zadatkom da osnaže napad Napolija, a sada je na redu rekonstrukcija odbrane. Totalna, kako se čini. Naime, italijanski i francuski mediji navode da će na stadion San Paulo uskoro sleteti prva zimska lasta u vidu Maksima Gonalona, 24-godišnjeg defanzivnog veznog, kapitena Olimpika iz Liona.

Visina obeštećenja se razlikuje od teksta do teksta, ali je najrealnije da će transfer biti vredan 12 miliona evra plus još 1,5 u zavisnosti od premija. Sam igrač, koji je sa 86 utakmica, 15 više od bilo kod drugog na Žerlanu, u protekle dve i po sezone bio ubedljivo najstandardniji u Lionu, godišnje će prihodovati dva miliona evra.

Izabrane vesti

Ali, tu nije kraj drastičnim rezovima u odbrani gola čete Rafaela Beniteza.

Potpisivanje ugovora sa levim bekom Đenove Lukom Antonelijem navodno je samo pitanje dana, vrlo je blizu i dogovor o transferu štopera Olimpika iz Marselja Nikole N’Kulua čija bi prodaja timu sa Velodroma donela profit od 12 miliona evra.

Šlag na tortu, nada se predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, trebalo bi da bude as Liverpula Danijel Ager, ali je realizacija tog posla, ipak, na dugačkom štapu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Danijel AgerĐenovaEvropaFrancuskaItalijaLiga 1Luka AntoneliMaksim GonalonNapoliNikola N’KuluOlimpik LionMarseljSerija AZima 2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara