"Ronaldo i Bejl"
"Ronaldo i Bejl"

Glejzeri spremili 100 miliona evra: Počinje “Operacija Ronaldo ili Bejl”

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.06.13. | 09:38

Portugalac dao jasan signal Junajtedu da nije produžio ugovor sa Realom, a rezervna opcija je čudesni Velšanin iz Totenhema

Ronaldo i BejlMančester junajted spreman je da se upusti u trku sa drugim klubovima, obori rekord u visini transfera i pokaže da je još živ posle penzionisanja Aleksa Fergusona. Vlasnici Crvenih đavola, Glejzerovi, osigurali su 100 miliona evra za dovođenje jednog od dva najtraženija igrača na svetu – Kristijana Ronalda ili Gereta Bejla, prenosi britanski San.

Predsednik Reala Florentino Perez poručio je da može da se kladi da će Ronaldo doživotno ostati u Madridu, ali je istog trenutka izgubio.
“Sve vesti vezane na temu da sam produžio ugovor sa Realom su laž”, poručio je Portugalac.

To kao da je bio znak Mančesteru da krene u akciju povratka Ronalda na Old Traford, odakle je 2009. godine otišao na Santjago Bernabeu za tadašnjih rekordnih 94 miliona evra.

Ukoliko propadne ta akcija, odnosno ako Ronaldo ipak produži ugovor sa Realom, Junajted se okreće Bejlu. Svakako da 100 miliona evra  svakog mogu da omekšaju, čak i tvrdog pregovarača iz Totenhema Danijela Levija… Čudesnog Velšanina inače žele i Real i PSŽ...

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

EngleskaEvropaGeret BejlGlejzerKristijano RonaldoPremijer ligaReal MadridTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara