""
""

Godina za pamćenje Staniše Mandića: Kup Srbije sa Čukom, pa vrhunac - Mundijalito!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.16. | 15:32

"Jedino što mogu da poželim jeste da i ostale godine budu u najmanju ruku tako uspešne, a ako je moguće još i bolje", rekao je talentovani fudbaler Čukaričkog

Gotovo 12 meseci bez pauze - iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu... Brojni izazovi sa mnogima se Staniša Mandić uspešno izborio. Napadač Čukaričkog je za to vreme uspeo da osvoji istorijski trofej Kupa Srbije sa svojim klubom, potom da se popenje na krov sveta sa omladisnkom selekcijiom Srbije, a onda zaigra za seniorski tim Crne Gore, selekciju koja je iskoristila to što talentovani fudbaler nije dobio poziv za mladu selekciju Orlova, iako većina saigrača iz zlatne generacije srpskog fubala jeste.

Izabrane vesti

Šta je zapravo bio najjači utisak 2015. godine?
"Na to pitanje odgovaram u sekundi, kao iz topa i bez trunke razmišljanja, Novi Zeland, titula prvaka sveta, kup Srbije sa klubom, sve to je doprinelo da 2015. bude moja najbolja godina u životu! Debitovao sam i za seniorski tim Crne Gore, što je takođe značajna stvar za mene. Jedino što mogu da poželim jeste da i ostale godine budu u najmanju ruku tako uspešne, a ako je moguće još i bolje", rekao je Staniša Mandić.

Za status standardnog prvotimca na Banovom brdu izborio se još kod Vladana Milojevića, a važan šraf je ostao i kod Zorana Popovića. Ukupnoi 26 utakmica i tri asistencije, ali nažalost ne i golova.
"Nije to alibi, međutim, činjenica je da sam na početku prvenstva bio prilično umoran zbog svega što sam prošao pre toga. Od šestog kola sam počeo da igram standardno i bio u timu sve do kraja prvenstva. Iskreno govoreći, bilo je i dobrih partija i onih koje su bile slabije. Imao sam mnogo šansi da postigem gol, ali nisam bio dovoljno svež u završnici. Dešava se svima... Očekujem da se to promeni u drugom delu šampionata. Obećavam da ću svakako pružiti sve od sebe".

Od polovine februara nastavlja se trka za bodovima u Superligi Srbije.
"Zauzeli smo visoko drugo mesto. Nema tu šta mnogo da se priča. Biće mnogo teško, a na meni je kao i na mojim klupskim drugovima da se potrudimo da to mesto i zadržimo", rekao je Mandić.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

SuperligaStaniša MandićSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara